Graag vertel ik jullie het verhaal achter Ellebel de Graef.

Het is begonnen toen ik voor de tweede keer mama werd van een dochter (Faye). Ik had allerlei leuke ideetjes in gedachten, namelijk het zelf maken van creaties voor mijn dochters. Dit liep uit tot een nieuwe hobby, namelijk achter mijn naaimachine gaan zitten en iets van nul creëren. Daar bleef het echter niet bij, mijn hobby liep al snel uit de hand en zo werd Ellebel de Graef geboren. 

Mijn passie voor naaien werd het mijn bijberoep! 

Ellebel de Graef staat gekend voor kwaliteit en perfectie, ik steek in elk item een grote portie liefde! 

Naast mijn passie om creatief bezig te zijn heb ik nog een prachtig gezin. Samen met mijn partner Lloyd heb ik drie prachtige dochters! Grace, Faye & Alexy.

 

Wat moeten jullie weten? 

Elk item is met veel liefde gemaakt, elke creatie moet er namelijk piekfijn uitzien! We streven dan ook naar perfectie. Wij zijn op 6 jaar tijd enorm gegroeid en zijn daarom gestart met een webshop. 

In ons uitgebreid assortiment kan je onder andere volgende items vinden: speenkoorden, bijtspeeltjes, kwijlsjaaltjes, broekjes, creaties met siliconen kralen, haaraccessoires en zoveel meer! 

Wij blijven verder zoeken naar leuke items om ons assortiment uit te breiden. Hebt u graag een speciaal verzoek of bent u op zoek naar iets specifieks? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Wij helpen u met plezier verder! 

Dankzij jullie, mijn lieve klanten staan we zover en hebben we dit alles bereikt!

Veel liefs & veel shopplezier, 
Ellebel de Graef